Back to basics

Den lilla tid som jag kan avvara för sömnad är i nuläget inte stor - så jag har fått backa lite och mest sy enkla plagg till barnen som inte tar för lång tid. Det finns faktiskt nånsorts njutning i det. Inget krångel, bara enkla former, färger och mönster.


Denna gång var det lilltjejens tur att få lite påfyllning i basgarderoben. En molntunika i st 104, med knäppning och sprund bak.


Sedan två par byxor, ett par somriga, aprikosa muddisar och enkla jeans att leka i . En liten spiderman kostade jag på mig ;-)


En liten detalj med lappen i sömmen bak.
Jag brydde mig inte ens om att stryka plaggen inför fotografering - det tar jag som ett gott tecken :-) 

Trevlig sommar, allihop!

Hej i cyberspace!

Nu har det varit ett lååååångt uppehåll här på söstra mi-bloggen. Det har varit en tid av väldigt mycket av allt, så där som det blir i livet ibland och jag har varit både överansträngd och överlupen med både jobb och liv. Nu börjar vardagen stabiliseras igen och jag hoppas kunna ägna mer tid och energi åt söstra mi igen! Alla som inte fått svar på sina mail och förfrågningar - jag ska svara er alla! Hoppas att ni har överseende och att sommaren och värmen är på väg snart, snart med ljusare tider och nya krafter åt oss allihop! :-)

söstra mi gör en liten, unik kollektion med kläder för barn att leva i. Färg, form och funktion är nyckelorden.

söstra mi tvättar alla tyger innan sömnad med tvättnötter och strävar också efter att använda ekologiska och återbrukade material.

För beställningar eller frågor – välkommen att kontakta mig på sostrami@gmail.com

Tack för besöket!

RSS 2.0