Ett litet vårtecken - med is...

Ja, nu är det - och har varit länge - mycket i livet. Söstra mi har följdaktligen fått stryka på foten. Men jag syr ändå lite ibland när andan faller på och tid finns. Syateljén är numera uppackad och i ordning, så jag hoppas på en ny, rolig tid för söstra mi.

Mina killar har hunnit bli 9 och 7 år! En varsin födelsedagströja blev det i Stoff och stils populära fototryck, med pingviner, is och björnar. Nu längtar vi ju efter våren... Men tyget är fint!
 


Mönstret är eget som vanligt och storlekarna 122 och 134.

Jag har förstått att mailen strulat - den säger att adressen är ogiltig och ibland försvinner det mail. Jag vet inte vad det beror på, för jag får ändå mail flera gånger i veckan. Ett alternativt sätt att kontakta mig är förstås att kommentera här i bloggen eller att kolla söstra mi på facebook. Jag hoppas att det inte är för många jag har missat, Känner du med dig att du mailat mig men inte fått svar, så hör gärna av dig igen!

 

söstra mi gör en liten, unik kollektion med kläder för barn att leva i. Färg, form och funktion är nyckelorden.

söstra mi tvättar alla tyger innan sömnad med tvättnötter och strävar också efter att använda ekologiska och återbrukade material.

För beställningar eller frågor – välkommen att kontakta mig på sostrami@gmail.com

Tack för besöket!

RSS 2.0